Te iubești și te accepți pe tine însăți?

Există două tipuri de femei. Cele care încearcă din greu să se ridice la nivelul așteptărilor celorlalți fără a acorda atenție propriilor nevoi și se prăbușesc sub această povară pe termen lung.

Apoi, există femei care muncesc din greu pentru a ajunge la un anumit nivel de auto-cunoaștere și acceptare, și fac tot posibilul ca - pe lângă a fi un partener și o mama afectuoasă – să se dezvolte și la nivel personal. Acesta din urmă are și ea momentele ei de cădere, dar cel puțin îi este mai ușor să se ridice și să meargă mai departe.

Tu care dintre ele ai vrea să fii?

1.jpg

Femeia modernă a societății noastre are câteva opțiuni în viață. Ea poate decide pentru sine dacă vrea sau nu să se căsătorească și să înceapă o familie, sau să-și împlinească visele ei într-un alt mod. Acest tip de libertate vine cu o gamă largă de așteptări, astfel că este important să ai o viziune clară a ceea ce te face cu adevărat fericită.

Nu uita: indiferent pentru ce optezi, îi poți face pe alții fericiți numai dacă ești mulțumită de propria ta viață.

Indiferent stilul de viață ales, este important să-ți faci timp să acorzi atenție bunăstării tale mentale și fizice. Nu are nici un sens să defilezi în îmbrăcăminte incomodă dar sexi și să faci diete și exerciții fizice extreme pentru a rămâne în formă. Nu are nici un sens să lucrezi zi și noapte în locul altora, nici la locul de muncă, nici acasă: ar trebui să existe un echilibru în viața ta ca să poți acorda atenție propriilor nevoi.

Indiferent cât de mult îți iubești familia și / sau locul de muncă, deciziile legate de stilul tău de viață ar trebui să fie făcute în funcție de propria ta sănătate și bunăstare, în primul rând. Poate suna egoist, dacă ești mama a trei copii, dar crede-mă: copiii tăi vor fi mult mai fericiți dacă ești o persoană echilibrată, calmă, cu un loc de muncă și / sau hobby care iți fac plăcere și pentru care îți faci timp.

Nu este nevoie să te sacrifici: o femeie puternică știe că nu are sens să se transforme într-o războinică sau sau o mamă martir, pentru că îi se va distruge nu numai pe sine, ci și pe cei din jurul ei. O relație sănătoasă se construiește pe valori și sarcini comune, nu prin exploatarea persoanei slabe. Este esențial să-ți faci cunoscute nevoile, atâta timp cât tu – ca stăpână a casei – ai grijă de cei dragi.

Din când în când, trebuie să arunci o privire în oglindă si să te întrebi: ești fericită cu corpul tău, inclusiv cu părțile intime? Accepți unicitatea organului tău feminin, ești în armonie cu orientarea și cu apetitul tău sexual? Ești atentă la și ai grijă de el, și te duci la medic imediat ce găsești ceva în neregulă?

Nou: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

În caz de boală, de probleme, ai starea mentală necesară pentru a începe vindecarea cât mai curând posibil, și pentru a supraviețui? Șansele de a fi sănătos pe termen lung sunt cu siguranță mai bune daca ești o femeie echilibrată, puternică, care are nu numai o imaginea de sine pozitivă, ci și timp și bani pentru a se face bine.

Fac tot ce-mi stă în putere să fiu această femeie. Care este capabilă să facă acest lucru pentru sine și pentru cei dragi ai ei. Nu e întotdeauna ușor, dar toate victoriile mă fac să simt că merită. Ce părere ai despre toate acestea?

Pentru femei este și foarte important să vorbească deschis despre vaginul lor, pentru a scăpa de toate complexele din copilărie. Ele trebuie să-și accepte propriul sex și corp. Recomandarea noastră este simplă: nu păstra tăcerea!

Dacă mă iubesc pe mine, de ce nu-mi pasă mai mult de vaginul meu?

Dacă mă iubesc pe mine, de ce nu-mi pasă mai mult de vaginul meu?

Dacă eu mă iubesc pe mine, atunci voi iubi pe toată lumea. Aceasta este o lecție pe care ar fi trebuit s-o învățăm încă din copilărie.

Citește mai mult
Crezi că știi totul despre infecțiile vaginale?

Crezi că știi totul despre infecțiile vaginale?

Ar putea fi surprinzător să aflați asta dar conform studiilor Idelyn, două treimi din femeile din Europa Centrală și de Est s-au confruntat cu infecții vaginale cel puțin o data in viața lor. În Statele Unite cifra este chiar mai ridicată și ajunge la 75 la sută. Ce este mai șocant este faptul că cele mai multe dintre persoanele afectate nu au nici o idee despre cauze și despre cum să le evite. Cu ajutorul expertului nostru ginecolog vom încerca să clarificăm câteva concepții greșite despre infecțiile vaginale.

Citește mai mult
Iubește-te, corpul tău te va iubi înapoi

Iubește-te, corpul tău te va iubi înapoi

Iubește-te, și toata viața ți se va schimba - multe dintre noi au auzit, probabil, acest sfat înainte. Cu toate acestea, nu multe dintre noi își dau seama că încrederea în sine nu numai că ne schimbă viața, dar o poate și prelungi.

Citește mai mult